Nieuws

MARCA: Mbappé voelt zich 'verraden' door PSG en wil vertrek forceren

MARCA: Mbappé voelt zich 'verraden' door PSG en wil vertrek forceren

11-10-2022 15:10 Laatste update: 15:14

Kylian Mbappé wil volgens het Spaanse MARCA Paris Saint-Germain in januari verlaten. De Franse superster leek met een nieuw contract in Parijs van de zomer een einde te maken aan alle speculaties, maar is inmiddels van gedachten veranderd.

De spits wil nu écht verkassen naar zijn droomclub, nadat de situatie binnenkamers zou zijn geëscaleerd. Volgens de krant, die zich in de berichtgeving baseren op anonieme bronnen, was het altijd al de wens van Mbappé om de deur in het Parc des Princes achter zich dicht te trekken. Hij besloot echter een extreem lucratief contract te ondertekenen. Naar verluidt staat hij voor 130 miljoen euro per jaar op de loonlijst in Parijs.

Mbappé zou zich 'verraden' voelen. MARCA weet dat gemaakte beloften niet zijn nagekomen, waardoor de pijlsnelle aanvaller wil vertrekken. Een transfer naar Real Madrid is echter onbespreekbaar voor PSG. Dat heeft alles te maken met de gebrouilleerde relatie tussen Nasser Al-Khelaïfi en Florentino Pérez van De Koninklijke. Een verkoop aan Liverpool zou de club wél overwegen. De voorliefde van Mbappé voor Real Madrid is een publiek geheim; de wereldkampioen van 2018 zou het liefst naar Spanje willen vertrekken.