Nieuws

Veelbesproken Lamkel Zé haalt zijn gram bij oude werkgever: 'F*ck Antwerp'

Veelbesproken Lamkel Zé haalt zijn gram bij oude werkgever: 'F*ck Antwerp'

03-10-2022 14:15 Laatste update: 14:19

Mark van Bommel liet het afgelopen weekend voor het eerst punten liggen met Royal Antwerp, maar het was vooral Didier Lamkel Zé van KV Kortrijk die in de schijnwerpers stond. De Kameroener gaf een assist tegen zijn voormalige club en wilde dat aan iedereen laten weten. 

Lamkel Zé gaf na ruim twintig minuten spelen een assist op Felipe Avenatti en ging vervolgens juichen voor de fans van Antwerp. De oud-speler van Royal Antwerp kreeg meerdere bierbekers naar zich gegooid, maar de speler pakte deze vrolijk op en ging daarna zittend mediteren op het veld. Aanvankelijk zouden de fans van Antwerp Lamkel Zé negeren, nadat hij zich onmogelijk had gemaakt bij The Great Old

Daar kwam het dus echter niet van. De scheidsrechter besloot de Kameroener na verdere treiteracties een gele kaart te geven. Kortrijk won het duel uiteindelijk met 2-1 en Lamkel Zé maakte dat ook duidelijk via zijn sociale media. De speler nam een filmpje op met de tekst 'F*ck Antwerp'. Als gevolg van zijn video kreeg de voetballer veel racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd, die hij vervolgens online deelde.