Reactie

Van Nistelrooy onder indruk van Gakpo: 'Zijn wel stappen die hij gemaakt heeft'

Van Nistelrooy onder indruk van Gakpo: 'Zijn wel stappen die hij gemaakt heeft'

30-09-2022 11:52

Ruud van Nistelrooy heeft met de koppositie in de Eredivisie op zak genoten van het Nederlands elftal tijdens de interlandperiode. Deze week zag hij alle internationals fit terugkeren naar Eindhoven. 

"Het Nederlands elftal tegen Polen was een geweldige wedstrijd om te zien", liet hij weten op de persconferentie voorafgaand aan het duel met SC Cambuur. Hij zag ook zijn sterspeler Gakpo schitteren. "En zeker ook hoe Cody meedraaide in dat geheel. Hoe hij presteerde en zijn rendement haalde op dat niveau. Dat zijn wel stappen die hij gemaakt heeft", zegt een lovende van Nistelrooy.

"Dat hij op weg naar het WK daar in de basis staat is mooi en het was ook goed om te zien hoe hij inviel tegen België." Deze week zag hij alle internationals weer terugkeren. "Guti heeft een wereldreis gemaakt vanuit Los Angeles. Gelukkig heeft Sangaré zijn interlands in Frankrijk gespeeld. Ismael heeft voor Marokko gespeeld en Xavi voor Jong Oranje. Die jongens hebben allemaal gespeeld en gereisd", aldus Van Nistelrooy.