Nieuws

Aangeslagen Vallecano-directeur spreekt: 'Het was de actie van een crimineel'

Aangeslagen Vallecano-directeur spreekt: 'Het was de actie van een crimineel'

11-09-2022 12:52

Het gaat in Spanje momenteel niet over FC Barcelona of Real Madrid, maar Rayo Vallecano. Directeur Martín Presa zou een kopstoot hebben gekregen tijdens onderhandelingen en heeft nu gereageerd op die gebeurtenis.

De onderhandelingen die plaatsvonden gingen over Raúl de Tomás, die graag wilde vertrekken bij Espanyol. De belangenbehartigers van de aanvaller waren in onderhandeling met Vallecano over het salaris van De Tomás toen het mis ging. Directeur Presa zou een zaakwaarnemer hebben geslagen, daarvoor kreeg hij een kopstoot terug.

Presa geeft aan niet te hebben geslagen, de kopstoot heeft volgens hem wél plaatsgevonden. "Het kwam compleet onverwachts, het was de actie van een crimineel en een laffe actie. Als hij me gewaarschuwd had, zouden we het gevecht aangaan", aldus de directeur in gesprek met Partidazo Cope.

Na het duel tussen Vallecano en Valencia gaf de club in een statement aan dat Presa niet geslagen heeft. De situatie wordt ook onderzocht door de politie, nadat Presa aangifte deed.