Breaking news

'Transfervrije Dijks heeft mondeling akkoord bereikt met Vitesse'

'Transfervrije Dijks heeft mondeling akkoord bereikt met Vitesse'

01-09-2022 13:00
2

Mitchell Dijks is in gesprek met Vitesse, meldt het Algemeen Dagblad. De Arnhemmers kunnen de ex-verdediger van Ajax transfervrij oppikken, nadat zijn contract werd ontbonden bij Bologna.

De ex-verdediger van Ajax liet woensdagavond al weten dat hij een mondeling akkoord had bereikt met een Eredivisie-club. "Ik heb zware weken achter de rug", vertelde Dijks bij ESPN. "Het eerste plan was dat ik zou tekenen bij Verona, dit ketste af. Vervolgens kwam er een club uit Turkije, dat is het uiteindelijk ook niet geworden. Hierna hebben we in goed overleg besloten om het contract bij Bologna definitief te ontbinden. Ik heb al een mondeling akkoord met een club. Ik kan nog niks zeggen welke club het is, maar het is wel in Nederland."

Dijks doorliep de jeugdopleiding van FC Volendam en Ajax. Hij debuteerde in de Amsterdamse hoofdmacht en kwam vervolgens in actie voor sc Heerenveen, Willem ll, Norwich City en het Italiaanse Bologna. Voor laatstgenoemde club speelde Dijks in totaal 74 wedstrijden in de Serie A.