Transfernieuws

Update: Juventus verwelkomt Milik in Italië: 'transfer Memphis lijkt van de baan'

Update: Juventus verwelkomt Milik in Italië: 'transfer Memphis lijkt van de baan'

25-08-2022 18:20 Laatste update: 20:03

Memphis Depay vertrekt definitief niet naar Juventus. Dat meldt Fabrizio Romano. Juventus heeft Arek Milik aangetrokken, waardoor een transfer van de Oranje-international definitief van de baan lijkt.

Depay leek lange tijd hard op weg naar Juventus. Tot dinsdag was de deal bijna zo goed als rond. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano heeft de Nederlander echter nooit zijn voor De Oude Dame te gortige eisen aangepast.

Omdat de overstap van Adrien Rabiot naar Manchester United stukliep, besloot Juve het transferbudget enkel aan Arek Milik en Leandro Paredes uit te geven. De deal rondom Milik is inmiddels zo goed als rond.

Memphis is al akkoord met FC Barcelona over een ontbinding van zijn contract. Momenteel lijkt het Manchester United van Erik ten Hag de belangrijkste gegadigde om de Oranje-international bij Barcelona op te halen.

Ondertussen lijken de transferperikelen Memphis in ieder geval niets te doen. De aanvaller was woensdagavond in een benefietduel met Manchester City trefzeker. Het werd uiteindelijk 3-3.

Update: Arek Milik is officieel gepresenteerd bij Juventus. De voormalig spits van Ajax komt op huurbasis over van Olympique Marseille. Volgend jaar treedt een verplichte optie tot koop in werking, waardoor de Poolse spits voor acht miljoen euro definitief de overstap maakt.