Transfernieuws

Ze moeten Harroui bellen, speelde bij Sparta geweldig en is een Rotterdammer

"Ze moeten Harroui bellen, speelde bij Sparta geweldig en is een Rotterdammer"

22-08-2022 18:36 Laatste update: 18:37

De overstap van Fredrik Aursnes naar Benfica komt steeds dichterbij, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een middenvelder die de Noor kan opvolgen. In de nieuwe aflevering van #DoneDeal de podcast worden de mogelijke opvolgers van Aursnes uitgelicht. 

Naast de interesse in Aursnes wordt ook Jens Toonstra in verband gebracht met een overstap. FC Utrecht zou wel oren hebben naar de speler. "Met Aursnes en Toornstra ben je twee belangrijke jongens kwijt", stelt hoofdredacteur Dennie van Laar. "Toornstra speelde niet altijd, maar maakte op meerdere posities wel veel minuten. Zelf zag ik Zerrouki wel gebeuren, maar daar kan dus ook een streep doorheen. Bullaude is onderweg naar Feyenoord en dat is een heel aanvallende middenvelder. Er zal dus nogal wat bij gaan komen."

Van Laar licht twee mooie opties uit voor Feenoord. "Ik zat zelfs te denken: Jordy Clasie terughalen zou wel een stunt zijn. Hij heeft bij AZ laten zien weer op niveau te zijn. Het is een noodoplossing, maar het zou een mooie stap zijn. Voor een miljoentje of drie heb je hem denk ik al, dan kan Bazoer hem opvolgen bij AZ. Verder heb je Abdou Harroui. Die was bij Sparta geweldig en zit nu bij Sassuolo. Hij speelt daar niet veel en is ook een Rotterdammer. Ik zou het niet gek vinden als ze hem binnenkort een belletje plegen", besluit Van Laar. 

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg de podcast op Twitter en Instagram!