Nieuws

Slot over vertrekkende Aursnes: 'Vind het een fantastische transfer voor Fredrik'

Slot over vertrekkende Aursnes: 'Vind het een fantastische transfer voor Fredrik'

21-08-2022 21:38 Laatste update: 21:39

Arne Slot zag zijn ploeg een moeizame 0-1 overwinning boeken op RKC Waalwijk. De Feyenoord-trainer ziet meer dan genoeg ruimte voor verbetering.

Oussama Idrissi kreeg in Waalwijk de voorkeur boven Patrik Walemark, die in de tweede helft erg sterk inviel. "Waarom start je niet met hem? Ik ben je vast voor", begint Slot lachend bij ESPN. "Vorige week speelden we met een linkspoot als linksbuiten en een rechtspoot als linksback. Dat vond ik heel stroperig. Zeven punten uit drie wedstrijden, dat is één punt meer dan vorig jaar na drie duels. Dat we de komende weken beter gaan spelen, durf ik te voorspellen."

Fredrik Aursnes ontbrak bij Feyenoord, de Noorse middenvelder gaat de overstap maken naar Benfica. "Als Fredrik vanochtend afscheid neemt, moet hij zich eerst aan een aantal jongens voorstellen. Dat is de extreme situatie waarin we zitten, maar ik vind het een fantastische transfer voor Fredrik. Hij heeft geen training gemist, bijna geen wedstrijd gemist, altijd het maximale gegeven. Om de drie dagen stond hij er."