Nieuws

Hasselbaink kritisch op zichzelf: 'Ben ik het, ben ik het probleem?'

Hasselbaink kritisch op zichzelf: 'Ben ik het, ben ik het probleem?'

21-08-2022 09:50

Jimmy Floyd Hasselbaink zegt dat hij ontslag zal nemen als hij zichzelf als het probleem gaat zien bij Burton Albion. De ploeg van manager Hasselbaink staat na vijf wedstrijden onderaan in de League One met slechts één punt.

In gesprek met BBC Radio vertelt Hasselbaink dat hij de club niet wil zien lijden. "Als ik moet gaan dan ga ik, maar dan ga ik ook zelf," vertelt de voormalig-aanvaller. "Ben ik het, ben ik het probleem? Als ik het probleem ben dan moet iemand anders maar komen en het beter doen." De manager benoemt nogmaals dat de club hem niet hoeft te ontslaan, aangezien hij zelf opstapt als dat nodig is.

Hasselbaink heeft nog wel vertrouwen dat zijn ploeg het kan omdraaien. "Weet ik zeker dat we hier nog uit kunnen komen? Ja 100%." Hoewel zijn ploeg onderaan staat put hij hoop uit het verleden. "Momenteel hebben we nog niet gewonnen, maar als je kijkt naar mijn statistieken hier zijn ze best goed." De Nederland besluit dat hij zal nadenken over zijn toekomst bij de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!