Transfernieuws

'FC Groningen akkoord met transfer: De Leeuw bedenkt zich en gaat om de tafel'

'FC Groningen akkoord met transfer: De Leeuw bedenkt zich en gaat om de tafel'

09-08-2022 21:07

Michael de Leeuw is hard op weg naar de uitgang bij FC Groningen, meldt RTV Noord. De spits gaat woensdag om de tafel om te onderhandelen met Willem II over een contract.

Voor De Leeuw was het een verrassing dat hij zondag ontbrak in de selectie van de Trots van het Noorden voor de eerste wedstrijd van het seizoen tegen FC Volendam (2-2). Na afloop liet Mark-Jan Fledderus weten een akkoord te hebben bereikt over een transfer van de aanvaller naar de Tricolores.

Ook zijn voormalig werkgever FC Emmen was in de markt voor de aanvaller, maar bleek niet bereikt een vergoeding over te maken naar Groningen. In eerste instantie leek De Leeuw niet open te staan voor de stap naar Brabant, gezien de grote afstand tussen Willem II en zijn woonplaats.

"Michael slaapt vanavond (dinsdag, red.) bij zijn ouders die in Tilburg wonen en dan gaan we morgen in gesprek', laat Willem II-technisch directeur Teun Jacobs weten aan de regionale omroep. "We vinden Michael nog altijd een interessante speler en gaan graag nog met hem in zee."