Nieuws

'Het spel is op de wagen: Barça en Juventus starten onderhandelingen over Memphis'

'Het spel is op de wagen: Barça en Juventus starten onderhandelingen over Memphis'

29-07-2022 17:33

Juventus heeft de onderhandeling met FC Barcelona gestart over Memphis Depay, meldt ESPN. Het zou gaan om voorbereidende gesprekken tussen de clubs, nadat de speler zich zelf zou hebben aangeboden bij de Oude Dame.

Memphis wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar Turijn. Wegens de financiële problemen in Catalonië zou club een vertrek van Memphis niet erg vinden. Nadat Alvaro Morata niet haalbaar bleek te zijn bij Atlético Madrid, moesten de Bianconeri doorschakelen naar een andere aanvalsleider. In de spits van Barcelona wordt nu de goede match gezien. 

De 28-jarige aanvaller zou voorin samen komen te spelen met Dušan Vlahović, die afgelopen winter nog voor ruim 80 miljoen euro overkwam van ACF Fiorentina. Voor Depay zou een transfersom van twintig miljoen genoeg zijn aangezien zijn contract komend jaar afloopt.

Eerder werd de Nederlander al in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur, Olympique Marseille en een terugkeer naar Manchester United waar hij al 53 wedstrijden voor uitkwam. Volgens Sport zou de vice-topscorer van Oranje geen trek hebben in een vertrek uit Catalonië: zelfs wanneer Barcelona zes andere spitsen haalt, zou hij alsnog willen blijven.