Breaking news

VI brengt update over Slot en Liverpool: 'Feyenoord hoorde zelf nog niks'

VI brengt update over Slot en Liverpool: 'Feyenoord hoorde zelf nog niks'

23 april - 19:29 Laatste update: 19:41

Uit navraag van Voetbal International blijkt dat Feyenoord zelf nog niks heeft vernomen van Liverpool rond de interesse in Arne Slot. De oefenmeester zou er goed op staan bij de Engelse grootmacht en zelfs gelden als topkandidaat om Jürgen Klopp komende zomer op te volgen op Anfield. 

'We wachten het af', geeft algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese aan in gesprek met VI. Liverpool lijkt zich dus nog te moeten gaan melden in De Kuip. Volgens het medium is de belangstelling van Liverpool bekend bij het management van de trainer, maar bij zijn werkgever nog niet. Als Liverpool zich officieel gaat melden in Rotterdam-Zuid, dan weet Feyenoord wat het kan verwachten. De club zou namelijk schermen met het tot medio 2026 doorlopende contract van Slot. 

Eerder op de avond wist transferexpert Fabrizio Romano nog te melden dat er wel al het eerste contact tussen Slot en Liverpool is geweest. Daarnaast zouden ook Bayern München, waar Thomas Tuchel vertrekt, en FC Barcelona, dat afscheid gaat nemen van Xavi, de Nederlander zien als mogelijke opvolger. Mocht AC Milan de steeds meer onder vuur komen te liggen Stefano Pioli de laan uit sturen, dan zou Slot ook gelden als optie. 

Eerder lonkte er voor Slot al een overstap naar de Premier League. Zo wees de oefenmeester zowel Tottenham, Chelsea, Crystal Palace en Leeds United al eens af.