Nieuws

Waar wordt de kraker tussen Leicester City en Southampton uitgezonden?

Waar wordt de kraker tussen Leicester City en Southampton uitgezonden?

23 april - 13:55

Het is tijd voor een zinderend duel in de Championship, waar Leicester City het in eigen huis opneemt tegen Southampton. Beide teams strijden om cruciale punten in de race naar de top van de ranglijst. The Foxes kunnen met een overwinning een belangrijke stap zetten richting het kampioenschap. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Leicester City - Southampton kijken

Leicester City verkeert in uitstekende vorm en heeft van de laatste vijf wedstrijden drie keer gewonnen. Daarmee maken Jaimie Vardy en co. wat nog altijd kans op het kampioenschap en directe promotie terug naar de Premier League. Met het thuisvoordeel aan hun zijde en de steun van hun toegewijde fans, is de ploeg gebrand op een overwinning die hen nog dichter bij de titel kan brengen. Het gehele seizoen verloor Leicester slechts twee keer in eigen huis. Alleen QPR en Middlesbrough deden The Foxes in eigen huis de das om.

Southampton daarentegen heeft ook laten zien dat ze niet mogen worden onderschat. Met slechts één verliespartij in hun laatste vijf duels, waaronder overwinningen tegen Preston North End (3-0), Watford (3-2) en Coventry (2-1), is het team in vorm en klaar om Leicester City uit te dagen. The Saints hebben bewezen dat ze op cruciale momenten kunnen presteren en zullen er alles aan doen om de plannen van Leicester te dwarsbomen. 

Op welke zender is Leicester City - Southampton te zien?

De wedstrijd tussen Leicester City en Southampton begint op dinsdag 23 april om 21:00 uur in het King Power Stadium. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van deze belangrijke ontmoeting. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.