Nieuws

Deze scheidsrechter heeft leiding over het mogelijke kampioensduel van PSV

Deze scheidsrechter heeft leiding over het mogelijke kampioensduel van PSV

22 april - 21:35

De KNVB heeft een scheidsrechter aangewezen voor de potentiële kampioenswedstrijd van PSV tegen SC Heerenveen in de Eredivisie. De beslissing wie de fluit zal hanteren, is gevallen op een bekende naam in de Nederlandse arbitrage. VoetbalNieuws.nl vertelt je welke arbiter de leiding neemt tijdens het mogelijke kampioensduel van PSV.

Danny Makkelie is aangesteld als scheidsrechter voor het cruciale duel tussen SC Heerenveen en PSV. De arbiter die als één van de top scheidsrechters in Nederland wordt beschouwd, krijgt assistentie van Hessel Steegstra en Jan de Vries langs de lijnen. De rol van vierde official zal worden vervuld door Alex Bos, terwijl Clay Ruperti en Marco Ribbink de taken van de video-assistent-scheidsrechters op zich nemen.

De wedstrijd staat gepland voor donderdagavond om 18:45 in het Abe Lenstra Stadion. PSV kan een cruciale stap zetten richting het Eredivisie kampioenschap in hun aankomende duel tegen SC Heerenveen. Bij winst in het Abe Lenstra Stadion zouden de Brabanders een voorsprong van twaalf punten opbouwen ten opzichte van hun naaste concurrent Feyenoord. Direct na de confrontatie tussen Heerenveen en PSV begint de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord. De druk ligt bij de Rotterdammers om te winnen en zo de kampioensviering van PSV, die mogelijk op 25 april plaatsvindt, uit te stellen.