Nieuws

Waar en hoe laat wordt Heerenveen - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Heerenveen - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

22 april - 18:18 Laatste update: 25 april - 10:03

Als het Eredivisie-seizoen zijn climax nadert, staat er een cruciale wedstrijd op het programma waarin de titelaspiraties van PSV mogelijk werkelijkheid worden. Op donderdag 25 april nemen de Eindhovenaren het in het Abe Lenstra Stadion op tegen SC Heerenveen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV, de koploper van de Eredivisie, zou bij een misstap van concurrent Feyenoord, die op dezelfde avond tegen Go Ahead Eagles speelt, de kampioenstitel kunnen veiligstellen. Heerenveen, momenteel strijdend voor een plek in de play-offs om Europees voetbal, zal alles op alles zetten om hun kans levend te houden. De Friezen moeten een achterstand van vier punten goedmaken om de negende plaats te bereiken, wat recht geeft op deelname aan de nacompetitie. De vorige ontmoeting in Eindhoven eindigde in een 2-0 overwinning voor PSV.

Live Heerenveen - PSV kijken

SC Heerenveen – PSV begint donderdag 25 april om 18.45 uur en is live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.