Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ajax - Excelsior in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - Excelsior in de Eredivisie uitgezonden?

24 april - 12:30 Laatste update: 12:30

Na een weekend waarin de bekerfinale op het programma stond, gaat de Eredivisie komende woensdag weer verder. Ajax ontvangt Excelsior in eigen huis. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Ajax - Excelsior

Ajax zal enigszins tevreden zijn dat aartsrivaal Feyenoord afgelopen zondag de KNVB Beker won. Daardoor geeft de vijfde plaats, de plek die de Amsterdammers momenteel bezitten, recht op directe plaatsing voor de voorrondes van de Europa League. De nummers zes tot en met negen strijden in de play-offs om een ticket voor de voorrondes van de Conference League.

De voorsprong die Ajax als nummer vijf heeft, is echter nihil. Het gat met nummer zes NEC bedraagt namelijk slechts één punt. De afstand tot nummer vier AZ, dat rechtstreeks de groepsfase van de Europa League in lijkt te gaan, is zeven punten met nog vier speelrondes te gaan. Excelsior is daarentegen de huidige nummer vijftien van de Eredivisie. De Kralingers zijn virtueel veilig, maar lijken met RKC te gaan uitvechten wie de nacompetitie in moet. Ook dat verschil is slechts één punt.

Waar kun je Ajax - Excelsior kijken?

Ajax – Excelsior begint woensdag 24 april om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.