Hoe laat en waar is de Premier League-kraker tussen Arsenal en Chelsea te zien?

23 april - 08:30 Laatste update: 08:19

Het blijft ongekend spannend in de Premier League. Arsenal is samen met Manchester City en Liverpool verwikkeld in een hevige titelstrijd, maar wie trekt er aan het langste eind. Voor The Gunners wacht nu een belangrijke wedstrijd tegen Chelsea. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Arsenal - Chelsea kijken

De ploeg van Mikel Arteta kan het heft in eigen handen nemen tegen Chelsea. The Gunners zijn momenteel gedeeld koploper met Liverpool, maar kunnen drie punten los komen van The Reds. Daarbij is het wel zo dat Arsenal na het duel met The Blues één wedstrijd meer heeft gespeeld dan Liverpool en zelfs twee meer dan Manchester City. Door de FA Cup verplichtingen kreeg Man City het weekend vrij en zal het dus op een later moment een dubbel programma moeten spelen.

Arsenal treft een Chelsea dat goed in vorm is. De ploeg van Mauricio Pochettino verloor begin februari voor het laatst in de Premier League en is acht wedstrijden op rij ongeslagen. Toch is Chelsea nog altijd de nummer negen van de Premier League. Arsenal herstelde de rampweek door uit van Wolverhampton Wanderers te winnen, maar het verlies tegen Bayern München en Aston Villa zal nog altijd pijn doen. Eerder dit seizoen eindigde het duel in een gelijkspel dankzij een late comeback. Declan Rice scoorde de 1-2 in minuut 77, waarna Leandro Trossard de gelijkmaker in minuut 84 scoorde.

Op welke zender is Arsenal - Chelsea te zien?

Het Emirates Stadium zal het toneel zijn voor deze cruciale wedstrijd in de titelstrijd voor de Premier League. Op maandagavond 23 april zal er om 21.00 uur afgetrapt worden onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper. Het gehele duel zal live uitgezonden worden door Viaplay. Ook VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.