Nieuws

Dit is wanneer Vitesse weer over enfant terrible Hadj Moussa kan beschikken

Dit is wanneer Vitesse weer over enfant terrible Hadj Moussa kan beschikken

9 april - 16:49

Anis Hadj Moussa is weer fit verklaard en zal naar verwachting terugkeren in de selectie van Vitesse voor de uitwedstrijd tegen PSV. De Algerijnse vleugelaanvaller was de laatste dagen onderwerp van gesprek vanwege zijn late ziektemelding en overeenkomst met Feyenoord voor een zomertransfer.

Hadj Moussa, 22 jaar oud, heeft recent de training hervat na darmklachten die hem langs de zijlijn hielden. Dat meldt De Gelderlander. Zijn terugkeer is positief voor Vitesse, dat zich in een moeilijke periode met degradatiezorgen bevindt. Ondanks de controverse rond zijn professionaliteit, bevestigd door zwoel coach Edward Sturing als teamgenoot Melle Meulensteen, wordt Hadj Moussa gezien als een cruciale speler in de strijd om lijfsbehoud in de Eredivisie.

De afgelopen periode was turbulent voor de jongeling, met een akkoord voor een transfer naar Feyenoord komende zomer en kritiek op zijn late ziektemelding. Feyenoord heeft een transfersom van 3,5 miljoen euro over voor Hadj Moussa, die tot juli 2029 bij de Rotterdammers zal spelen. Hadj Moussa heeft tot nu toe tien wedstrijden gespeeld voor Vitesse, waarin hij tweemaal het net vond en twee assists gaf.