Breaking news

Bosz moet tweetal nog missen tijdens clash met AZ, Schouten een vraagteken bij PSV

Bosz moet tweetal nog missen tijdens clash met AZ, Schouten een vraagteken bij PSV

5 april - 12:41 Laatste update: 13:00

Peter Bosz moet het zaterdagavond tegen AZ nog doen zonder het geblesseerde duo van Hirving Lozano en Ismael Saibari, zo gaf de oefenmeester vrijdagmiddag aan tijdens de persconferentie. Of Jerdy Schouten er tegen de Alkmaarders bij is, moet nog blijken.

"Saibari is er morgen tegen AZ niet bij. Voor Lozano geldt hetzelfde. Schouten gaat zo trainen en dan gaan we bekijken of hij mee kan doen", gaf Bosz aan, opgetekend door Voetbal International. Tijdens het bezoek aan Excelsior moest Bosz het ook al doen zonder Schouten en Lozano. De laatstgenoemde raakte eind maart tijdens de nederlaag tegen NEC (3-1) geblesseerd en moest in de rust achterblijven in de kleedkamer. Voor Schouten gold dat de middenvelder niet fit genoeg werd verklaard door PSV.

Tegen AZ moet PSV het ook nog altijd stellen zonder Noa Lang. De aanvaller staat al sinds eind januari buitenspel door een hamstringblessure. Na het puntenverlies van Feyenoord is het gat met de achtervolger tijdens de midweekse speelronde op negen punten komen te staan. Echter is het spel van PSV na de winterstop een stuk minder krachtig dan dat men gewend was. "Sleet erop na de winterstop vind ik te negatief klinken", gaf Bosz aan. "Maar dat het niet meer zo makkelijk gaat klopt, we moeten er keihard voor werken. Dat is prima en dat doen we dan ook."