Nieuws

Zo denkt Promes volgens de directeur van Spartak Moskou over zijn situatie

Zo denkt Promes volgens de directeur van Spartak Moskou over zijn situatie

4 april - 15:20

Spartak Moskou heeft nog altijd contact met Quincy Promes, aldus algemeen directeur Oleg Malyshev. De momenteel in Dubai vast zittende Nederlander zou boos over hoe de situatie momenteel verloopt.

Donderdag werd bekend dat Spartak voorlopig geen salaris meer betaalt aan Promes, omdat dat contractueel gezien de regels zijn wanneer een speler niet meer in actie bij de club. Het is nu de vraag of Promes uitgeleverd gaat worden aan Rusland of aan Nederland. 

"Hij is boos over wat er met hem gebeurt. We hopen echt dat we hem de kans kunnen geven om te trainen en weer in vorm te komen", stelt Malyshev in gesprek met Sport-Express, die verder niet teveel kwijt wil over de situatie. "Ik begrijp dat de club er tot op zekere hoogte stom uitziet omdat we geen commentaar geven, maar op dit moment is er een afspraak met de advocaten van Quincy dat we geen commentaar geven op de gebeurtenissen en de details. Dit is noodzakelijk in het belang van de zaak die momenteel wordt behandeld. Ik denk dat het moment komt dat we meer kunnen vertellen."

"Op dit moment is het moeilijk om er iets aan te doen", vervolgt Malyshev, die zijn speler nog wel een hart onder de riem steekt. "Voor mij zal Quincy altijd een clublegende en een belangrijke speler blijven. Ik wil niet dat het tot een einde komt."