Nieuws

Deze van een blessure herstellende spelers staan weer op de Feyenoord-training

Deze van een blessure herstellende spelers staan weer op de Feyenoord-training

3 april - 11:49 Laatste update: 6 april - 14:42

Update: Naast Justin Bijlow, is ook Gernot Trauner weer teruggekeerd op het trainingsveld van Feyenoord. De centrale verdediger viel begin februari van dit jaar uit met een hamstringblessure en stond sindsdien buitenspel. Tijdens de afsluitende training voor De Klassieker was Trauner er weer bij. Of de centrale verdediger komende zondag kan spelen, moet nog blijken.

Justin Bijlow is weer op het trainingsveld van Feyenoord verschenen. De doelman zit in de eindfase van het revalidatietraject omtrent zijn kuitblessure en dat is goed nieuws voor de Rotterdammers en het Nederlands elftal. Tijdens het uitduel met AZ van twee maanden geleden viel Bijlow uit met een kuitblessure. De medische staf van Feyenoord schatte destijds dat de doelman er zo’n acht weken uit zou liggen, en dat klopt nu dus ongeveer wel. Dat Bijlow nu alweer op het trainingsveld is verschenen is een mooie opsteker.

"De eindfase van een revalidatie is moeilijk te voorspellen. Justin is in de eindfase, maar traint nog niet mee met de groep. Ook Gernot (Trauner, red.) is nog niet zo ver om met de groep mee te trainen", zo stelde Slot vrijdag op de persconferentie. Het blijft vooralsnog dus bij individueel trainen voor de doelman van Feyenoord.

Wanneer Bijlow precies zijn rentree kan maken, is nog niet bekend. De sluitpost zal in ieder geval zelf toe willen werken naar een plek in de selectie van Oranje op het EK. Met Mark Flekken en Bart Verbruggen neemt Ronald Koeman in ieder geval al twee doelmannen mee, zo vertelde hij tijdens de interlandperiode.