Breaking news

Witte rook uit Rotterdam-Zuid: Feyenoord bevestigt zomerse komst van Hadj-Moussa

Witte rook uit Rotterdam-Zuid: Feyenoord bevestigt zomerse komst van Hadj-Moussa

3 april - 09:31 Laatste update: 12:50

Feyenoord heeft de transfer van Anis Hadj-Moussa bevestigd. De Vitesse-huurling werd al enige tijd aan de Rotterdammers gelinkt en maakt komende zomer de overstap van Patro Eisden en tekent tot de zomer van 2029 bij Feyenoord.

Met de komst van Hadj-Moussa heeft Feyenoord concurrent PSV afgetroefd, iets dat dinsdagavond al naar buiten kwam. De behendige buitenspeler had al een persoonlijke overeenkomst met Feyenoord, dat ook tot een akkoord met Patro Eisden is gekomen. Hadj-Moussa maakte afgelopen winter op huurbasis de overstap naar Vitesse, waar hij de pannen van het dak speelt. In 719 speelminuten was hij goed voor twee doelpunten en één assist. Bij Feyenoord is Hadj-Moussa de opvolger van Alireza Jahanbakhsh, die komende zomer transfervrij zal vertrekken uit De Kuip.

Wat voor een bedrag Feyenoord op tafel heeft moeten leggen voor Hadj-Moussa wordt niet onthuld door de Rotterdammers. Wel werd recent gesproken over een bod van 3,5 miljoen euro op de 2-voudig international van Algerije. Bij Feyenoord komt de aanvaller landgenoot Ramiz Zerrouki, die sinds dit seizoen in De Kuip speelt. Met de naderende komst van Hadj-Moussa heeft Slot er volgend seizoen een extra optie op de flanken bij. In Rotterdam-Zuid lijkt de 22-jarige aanvaller volgend seizoen de eerste keuze op de positie van rechtsbuiten te worden. Yankuba Minteh, die dit seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelt, lijkt komende zomer weer terug te keren naar Newcastle United.