Nieuws

Waar en hoe laat wordt Excelsior - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Excelsior - PSV in de Eredivisie uitgezonden?

2 april - 08:35 Laatste update: 08:32

Voor PSV staat tijdens de midweekse speelronde een ontmoeting met Excelsior te wachten. De mannen van Peter Bosz verloren op bezoek bij NEC hun eerste wedstrijd in de Eredivisie en zagen Feyenoord naderen tot zeven punten. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Excelsior - PSV kijken

PSV verloor voor het eerst sinds 24 januari 2023 een wedstrijd in de Eredivisie. Sindsdien waren de Eindhovenaren 42 duels ongeslagen in de competitie, maar door treffers van Lasse Schöne, Kodai Sano en Sylla Sow werd in Nijmegen met 3-1 verloren tegen NEC. Feyenoord won thuis tegen FC Utrecht wel en dus slonk het gat van koploper PSV naar zeven punten.

Feyenoord zal hopen dat stadsgenoot Excelsior wederom kan stunten tegen PSV. Echter zien de afgelopen resultaten voor de Kralingers er niet positief uit. In 1985 werd er voor het laatst gewonnen door Excelsior en de laatste negen duels gingen verloren. Bosz kan op dinsdagavond echter niet beschikken over Ismael Saibari en Hirving Lozano. De Mexicaan viel geblesseerd uit in Nijmegen en het duel komt voor Saibari ook nog te vroeg.

Op welke zender is Excelsior - PSV te zien?

Excelsior - PSV begint dinsdag 2 april om 20.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

WEDSTRIJD INFO


Datum
dinsdag 2 april 2024
Stadion
Van Donge & De Roo Stadion
Aftrap
20:00
Scheidsrechter
van der Laan