Transfernieuws

Problemen voor PSV: Bosz meldt volgende blessures richting duel met Excelsior

Problemen voor PSV: Bosz meldt volgende blessures richting duel met Excelsior

1 april - 12:58

PSV kan dinsdag niet beschikken over Hirving Lozano en ismael Saibari voor het duel met Excelsior. De Eindhovenaren verloren zaterdag voor het eerst in het Eredivisie-seizoen op bezoek bij NEC en moesten bovendien de Mexicaanse linksbuiten vroegtijdig wisselen. 

Trainer Peter Bosz geeft op het persmoment richting het duel met Excelsior aan dat beide spelers niet in actie kunnen komen. Voor PSV, dat nog altijd een voorsprong van zeven punten heeft op Feyenoord, komen de blessures slecht uit. Noa Lang is al lange tijd geblesseerd en door de kwetsuur van Lozano heeft PSV nog maar weinig opties op de linkerflank. 

De Eindhovenaren spelen komend weekend tegen AZ en moeten uitkijken dat het niet meer spannend wordt in de Eredivisie. De Alkmaarders zullen bloed ruiken na de 3-1 nederlaag van PSV, dat het hele seizoen lang fluitend naar de finishlijn leek te wandelen. Het is onduidelijk hoe lang Lozano uit de roulatie zal liggen. Saibari leek het afgelopen weekend fit om te spelen tegen NEC, maar de aanvallende middenvelder haakte na de warming-up tóch af.