Nieuws

Dit zegt Laporta over de mogelijke transfer van Mbappé naar Real Madrid

Dit zegt Laporta over de mogelijke transfer van Mbappé naar Real Madrid

22 maart - 17:44

Kylian Mbappé lijkt deze zomer eindelijk de overstap naar Real Madrid te maken, maar FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta lijkt niet onder de indruk. Wat zegt de topman van de Catalenen over de mogelijke komst van de topspits naar de aartsrivaal? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit zegt Laporta over de transfer van Mbappé

Laporta lijkt zich niet druk te maken om de mogelijke komst van Mbappé. FC Barcelona haalde Robert Lewandowski als superspits binnen, maar indien Real Mbappé weet vast te leggen, is dat een spits voor de toekomst. Tegenover Mundo Deportivo is de topman duidelijk. Of hij jaloers is? "Helemaal niet, helemaal niet. Bovendien weet ik niet of ze dat wel of niet zullen doen. We zullen zien."

De komst van Mbappé kan voor grote problemen zorgen binnen de kleedkamer van Real, denkt Laporta. De Fransman deelt namelijk dezelfde positie als Vinícius Junior. "Daar hebben ze een probleem. Ze moeten een speler verkopen, toch? Omdat ze niet allebei op dezelfde plek gaan spelen. En als we het hebben over de cijfers die er zullen zijn, dit beïnvloedt de kleedkamer zeker. Dat is geen geschenk."