Nieuws

Waar en hoe laat kun je de EK-play-off Polen - Estland kijken?

Waar en hoe laat kun je de EK-play-off Polen - Estland kijken?

20 maart - 21:16 Laatste update: 21 maart - 12:22

De derde tegenstander van Oranje in de groepsfase van het EK is nog steeds onbekend. Na donderdagavond komt daar wat meer duidelijkheid in. Zo spelen Polen en Estland een van de twee halve finales van de play-offs tegen elkaar. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Polen en Estland wisten zich via de reguliere kwalificatie nog niet te plaatsen voor het EK van komende zomer in Duitsland, maar hebben door hun prestaties in de Nations League nog een uitweg in de play-offs. Polen was er tijdens de vorige vier EK’s telkens bij, Estland kwalificeerde zich nog nooit. Uiteindelijk zal er een finale worden gespeeld tegen de winnaar van Wales - Finland. Het land dat het mini-pad A wint, zal zich bij Frankrijk, Oranje en Oostenrijk voegen in poule D.

Waar wordt Polen - Estland uitgezonden?

Polen – Estland begint donderdag 21 maart om 20.45 uur in het Stadion Narodowy in Warschau. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z'n geheel live te volgen bij Ziggo Sport Docu en in hoogtepunten via het schakelprogramma op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.