Nieuws

Ziekenboeg stroomt leeg: over deze spelers kan Ten Hag weer beschikken bij United

Ziekenboeg stroomt leeg: over deze spelers kan Ten Hag weer beschikken bij United

16 maart - 19:35

Erik ten Hag heeft goed nieuws ontvangen van zijn medische staf. Manchester heeft dit seizoen de nodige blessures, maar lijkt binnenkort weer enkele namen te kunnen begroeten. The Athletic komt met een update over de blessures van het team van Ten Hag.

Volgens The Athletic lijken Mason Mount, Rasmus Højlund, Harry Maguire en Aaron Wan-Bissaka fit genoeg om mee te doen in de FA Cup-kraker tegen aartsrivaal Liverpool. Het medium meldt dat Mount na een lange kuitblessure voor het eerst weer bij de selectie zal zitten tegen Liverpool. De middenvelder raakte in november geblesseerd, nadat hij slechts twaalf wedstrijden had gespeeld voor United.

Op het persmoment voorafgaand aan de topper bevestigt Ten Hag dat Mount aan het eind is van zijn revalidatie. Daarnaast meldt de oud-trainer van Ajax dat hij Højlund, Maguire en Wan-Bissaka terugverwacht voor de kwartfinale van de FA Cup.

Toch heeft Ten Hag nog altijd te kampen met de nodige blessures in zijn ploeg, zeker achterin houdt het niet over voor de oefenmeester. Lisandro Martinez, Luke Shaw en Tyrell Malacia zijn al lange tijd uit de roulatie. Ook aanvaller Anthony Martial is nog niet fit genoeg om te spelen.

De wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool vindt zondagmiddag om 16.30 uur plaats. Op Old Trafford strijden beide teams om een plekje in de halve finale van de FA Cup.