Nieuws

Door deze opmerkelijke reden heeft Babadi nog geen nieuw contract getekend bij PSV

Door deze opmerkelijke reden heeft Babadi nog geen nieuw contract getekend bij PSV

29 februari - 11:17 Laatste update: 11:18
1

Er is nog steeds geen kogel door de kerk inzake de contractverlenging van Isaac Babadi bij PSV. De Eindhovenaren willen de middenvelder graag behouden, maar ook Feyenoord ligt op de loer om hem over te nemen. Waarom is er nog geen contract getekend? VoetbalNieuws.nl legt het je uit.

Babadi sprak recentelijk met Feyenoord over een eventueel contract. Arne Slot was ook aanwezig bij dit gesprek. De Rotterdammers tonen een buitengewone bereidheid om ver te gaan voor de middenvelder. Hoewel er nog geen officieel aanbod is gedaan, zijn er bedragen genoemd die vergelijkbaar zijn met wat aan PSV is voorgelegd. Daarnaast heeft Feyenoord een sportief aansprekend plan geschetst in de gesprekken met Babadi.

Hierdoor heeft Babadi nog geen contract getekend

De achttienjarige speler van PSV heeft nog steeds geen contract getekend en dus rest de vraag waar dit aan kan liggen. 'Bronnen rond de familie van Babadi melden dat zijn moeder per se bij een eventueel tekenmoment moet zijn en dat zij nog terug moet keren vanuit een ander land', zo laat het Eindhovens Dagblad optekenen. 'Ze geven ook aan dat de oudere broer van Babadi - Samuel - heeft gezegd dat de keuze op PSV gaat vallen, maar dat nog zaken afgewikkeld moeten worden. De broer van Babadi wil dat niet bevestigen en zegt dat er deze week wel met PSV is gesproken. "Dat gesprek was positief. De rest volgt daarna", vertelt hij. "Het ligt in mijn handen en we bekijken het de komende dagen. De insteek is een contract tot medio 2028", bevestigt de broer.

Babadi kwam dit seizoen slechts zes keer in actie voor het eerste van PSV. Hierin wist hij twee doelpunten te maken en evenveel assists te leveren. De aanvallende middenvelder komt ook geregeld uit voor het belofte elftal van PSV. Hierin kwam de speler twaalf keer in actie waarin hij slechts één doelpunt wist te maken.