Nieuws

In deze competitie en stad willen Bergkamp, Koeman en Kuijt een club kopen

In deze competitie en stad willen Bergkamp, Koeman en Kuijt een club kopen

27 februari - 06:52

Ronald Koeman, Dennis Bergkamp, Dirk Kuijt, Henrik Larsson en Rob Jansen zijn van plan binnenkort een club te kopen. In welke competitie en omgeving kijkt het viertal rond voor een club? VoetbalNieuws.nl vertelt het je.

Waar willen Bergkamp, Koeman, Kuijt en Larsson een voetbalclub kopen?

Jansen vertelt in de podcast KieftJansenEgmondGijp dat er schot in de zaak begint te komen om een club over te nemen. De groep kijkt al jaren naar een dergelijk plan. "We zijn bezig om een club in Engeland te kopen", stelt Jansen. "Ik kan wel zeggen met welk groepje we het gaan doen. Ronald Koeman, Dennis Bergkamp, Henrik Larsson en Dirk Kuijt." Jansen onthult dat de groep in de Engelse League One en League Two kijkt. "Dat doen we met mensen om ons heen. De financiers hebben we ook staan. Het hoeft niet in Londen te zijn."

De groep kijkt rond in twee voetbalsteden in Engeland. "We nemen wel de tijd om de club te selecteren. We zitten nu in de omgeving van Manchester en Birmingham te kijken. Het wordt heel serieus opgepakt nu", besluit Jansen. Onder meer Aston Villa is in Birmingham te vinden.