Nieuws

Waar en hoe laat wordt SC Cambuur - Vitesse in de KNVB Beker uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt SC Cambuur - Vitesse in de KNVB Beker uitgezonden?

5 februari - 23:07 Laatste update: 7 februari - 11:18

SC Cambuur en Vitesse mogen blijven hopen op succes in de KNVB Beker. Woensdagavond staan beide ploegen tegenover elkaar in de kwartfinales. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De kans om de bekerfinale te halen, is dit jaar groter dan ooit voor ploegen uit het rechterrijtje van de Eredivisie of wellicht uit de Keuken Kampioen Divisie. Met Feyenoord en AZ zijn er namelijk nog maar twee vooraf aangestipte titelkandidaten over, maar zij spelen tegen elkaar om uit te maken wie zich bij de laatste vier mag voegen.

Cambuur en Vitesse gaan dus voor een unieke kans om op 21 april in De Kuip om de dennenappel te gaan spelen. De Leeuwardenaren deden dat nog nooit eerder in de clubgeschiedenis. De Arnhemmers vijf keer, maar slechts eenmaal met succes: in 2017. Ook FC Groningen, Fortuna Sittard, NEC en ADO Den Haag maken nog kans op een finaleplaats.

SC Cambuur - Vitesse live kijken

SC Cambuur – Vitesse begint woensdag 7 februari om 18.45 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.