Feyenoord houdt hoop: dit zegt target Rodríguez over zijn afgeketste transfer

dit zegt target Rodríguez over zijn afgeketste transfer
3 februari om 10:21

In de slotdagen van de transfermarkt ging het in Rotterdam enkel om Luciano Rodríguez. De Uruguayaan moest voor een miljoenenbedrag overkomen van Liverpool Montevideo, maar de deal vond geen doorgang. Dit is wat de aanvaller er zelf over zegt.

Feyenoord had een bedrag van rond de vijftien miljoen euro over voor de aanvaller. Echter vond de deal geen doorgang. Niet getreurd, want de Rotterdammers zetten nu in op een zomerse komst van de aanvaller. Of dat gaat lukken, moet nog blijken.

Wat zegt Rodríguez zelf over de afgeketste transfer?

"Ik probeerde me niet af te laten leiden, maar dat was moeilijk. Mijn zaakwaarnemer bemoeide zich met de onderhandelingen", vertelt de aanvaller tegenover TyC Sport. "Ik kreeg heel goede aanbiedingen van heel goede clubs. Het was moeilijk om die af te slaan. Ik heb ze in ieder geval niet afgewezen. Ik weet niet wat er de komende tijd gaat gebeuren. Als ik nog zes maanden bij Liverpool moet blijven, zal ik dat met alle liefde doen."

Over zes maanden lijkt het er op dat de Uruguayaan alsnog naar Feyenoord kan vertrekken. Echter is de deal alles behalve rond en kan Rodríguez nog alle kanten op. Zowel uit Europa als uit Zuid-Amerika is er nog altijd interesse.