VI: Feyenoord praat vandaag met Priske en is bereid om financieel te compenseren

Feyenoord praat met Brian Priske en wil Sparta Praag financieel compenseren
30 mei om 17:44
Laatste update: 30 mei om 17:54

Dennis te Kloese spreekt donderdag namens Feyenoord met Brian Priske, aldus Voetbal International. De Rotterdammers zijn bereid om een compensatie te betalen aan Sparta Praag voor de beoogde opvolger van Arne Slot en enkele van zijn assistenten, klinkt het.

Dat Feyenoord de naam van Priske op de lijst heeft, is bekend. De Rotterdammers zien in de Deen de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Slot en zijn momenteel in gesprek met hem. Volgens VI vinden er vandaag (donderdag) face to face gesprekken plaats in De Kuip.

Priske wil naar Feyenoord, maar niet zonder slag of stoot. Naar verluidt wil de oefenmeester twee assistenten meenemen naar Rotterdam, te kennen Lars Fris en Christian Clarup. Daar zal een financiële compensatie tegenover moeten staan, maar niet zo hoog als wat de Stadionclub voor Slot kreeg. Feyenoord is wel bereid om Sparta Praag compensatie te bieden, klinkt het.

De kans bestaat dat het gesprek van donderdag het enige face to face gesprek van de week tussen Te Kloese en Priske zal zijn. De Feyenoord-directeur vliegt binnen korte termijn naar Londen om de Champions League-finale bij te wonen. Dat doet hij namens de European Club Association (ECA), een organisatie die Europese voetbalclubs vertegenwoordigt.