Nieuws

Teaser, maar geen witte rook: wat we weten over de Mexico-transfer van Dilrosun

Teaser, maar geen witte rook: wat we weten over de Mexico-transfer van Dilrosun

2 februari - 12:21

Vrijwel alle seinen staan voor Javairô Dilrosun op groen om zijn transfer naar Club America af te ronden. Toch is er nog geen altijd geen witte rook van zowel Feyenoord als de Mexicaanse club, ondanks de gesloten transfermarkt in Mexico. Dit is de laatste stand van zaken.

Transfermarkt gesloten in Mexico

In Nederland sloot de transfermarkt op donderdag 1 februari om 23.59 en dat is qua datum en tijd exact het zelfde in Mexico. Toch is er één groot verschil met het in het westen gelegen land. Het tijdsverschil maakt dat de transfermarkt daar voor ons gezien pas om 07.00 op vrijdagochtend is gesloten.

KNVB en teaser

Er is nog altijd geen officiële bevestiging van beide clubs, maar toch zijn er enkele indicatoren die erop duiden dat Dilrosun zijn transfer gewoon te pakken heeft. Zo meldt de KNVB op zijn website dat de aanvaller van Feyenoord een transfer heeft gemaakt en heeft ook Club America een teaser de social mediawereld in geslingerd. 

Enkele uren geleden zette de Mexicaanse club een post online waarop een schilderij van het stadion te zien is. De kunstkenner ziet dat de stijl van die post volledig gebaseerd is op de kunsten van Vincent van Gogh, een Nederlandse schilder. De tekst 'nog een ster voor meer magische nachten', lijkt in combinatie met Van Gogh een verwijzing naar de komst van Dilrosun te zijn.