Breaking news

'Blessure van Lang gaat hele tijd duren, paar maanden afwezigheid zeker mogelijk'

'Blessure van Lang gaat hele tijd duren, paar maanden afwezigheid zeker mogelijk'

30 januari - 09:08

De blessure van Noa Lang gaat mogelijk een paar maanden duren, zo stelt het Eindhovens Dagblad. PSV wil zelf geen uitspraken doen over de exacte revalidatietijd van de buitenspeler, maar volgens het Brabantse medium gaat het een hele tijd duren.

Na een slepende hamstringblessure leek Lang langzaam weer de oude te worden. De aanvaller viel enkele keren in bij PSV en kreeg afgelopen zaterdag weer eens een basisplaats tegen Almere City. Het duurde in totaal 66 minuten, waarna Lang er met een nieuwe blessure vanaf ging. Die is nu ernstig gebleken.

Lang heeft opnieuw een scheur in zijn bovenbeen opgelopen en PSV communiceerde op de website dat 'hij voor langere tijd niet bij de wedstrijdselectie zit'. Daar werd geen termijn aan gekoppeld, maar het ED weet meer. 'Het gaat echt een hele tijd duren, zonder dat PSV een termijn wil noemen. Een paar maanden afwezigheid is zeker mogelijk..', klinkt het.

PSV heeft dus een groot probleem gezien de lang voorspelde afwezigheid van Lang en het aanstaande vertrek van Yorbe Vertessen, die vooralsnog door de club wordt tegengehouden. De Eindhovenaren worden nu gelinkt aan Chouaib Driouech en Arnaut Danjuma.