Breaking news

'Blessure van Lang gooit mogelijk roet in eten: PSV zet Vertessen-deal op on hold'

'Blessure van Lang gooit mogelijk roet in eten: PSV zet Vertessen-deal op on hold'

29 januari - 16:05 Laatste update: 16:15

Alles leek al zo goed als in kannen en kruiken, maar PSV heeft de deal met Union Berlin over Yorbe Vertessen op on hold gezet, zo meldt Voetbal International. Het heeft er alle schijn van dat de blessure van Lang roet in het eten van de Belg gooit, maar de Eindhovenaren ontkennen vooralsnog dat dat de reden is.

Vertessen is maandagochtend succesvol medisch gekeurd door Union Berlin, dat naar verluidt iets meer dan vijf miljoen euro aan PSV wil betalen. Toch hebben de Eindhovenaren de Belg nog altijd niet vrijgegeven, weet VI. Het heeft er alle schijn van dat het te maken heeft met de blessure die Lang heeft opgelopen, al ontkennen de Eindhovenaren dat.

Lang moest zich afgelopen zondag na 66 minuten laten wisselen tegen Almere City wegens een nieuwe blessure. Er zou sprake zijn van een bovenbeenblessure waardoor de linksbuiten mogelijk opnieuw voor lange tijd aan de kant staat. PSV zou daarom op zoek willen gaan naar een vervanger voor Lang, maar het behouden van Vertessen lijkt nu ook tot de mogelijkheden te behoren.

De entourage van Vertessen gaat er toch vanuit dat de speler de stap naar de Bundesliga gaat maken, klinkt het. De aanvaller heeft volgens zijn zaakwaarnemers altijd coöperatief meegewerkt in Eindhoven en verwacht nu hetzelfde van PSV. Er gloort bij de in de wachtkamer bivakkeerde Vertessen dan ook nog altijd de hoop dat hij 'gewoon' een transfer maakt.