Transfernieuws

'PSV voerde gesprek met Zweedse spits die meer dan vijf miljoen euro moet kosten'

'PSV voerde gesprek met Zweedse spits die meer dan vijf miljoen euro moet kosten'

13-12-2023 18:53 Laatste update: 19:31

PSV wil zich versterken met Jonah Kusi-Asare, zo meldt het Zweedse Sportbladet. De zestienjarige spits staat te boek als één van de grootste talenten van het Scandinavische land en kwam al in actie voor het eerste van zijn club AIK Solna.

Mocht PSV toe willen slaan, dan moet het flink in de buidel tasten. Naar verluidt wil Solna zo’n zestig miljoen Zweedse Kronen, omgerekend zo’n 5,3 miljoen euro voor Kusi-Asare. Dat komt omdat het talent onlangs een contract tekende tot de zomer van 2026.

Volgens het Zweedse medium is niet alleen PSV in de markt voor Kusi-Asare. Ook Club Brugge zit naar verluidt achter de jongeling aan. De kans is groot dat hij deze winter verkocht wordt en beide clubs zijn bereid om een bod uit te brengen, klinkt het. Ook zouden de Eindhovenaren ook al een eerste gesprek hebben gevoerd.

Het is bijzonder om te zien hoe PSV zich de laatste maanden op de transfermarkt acteert. Zweedse talenten zijn populair in Eindhoven, aangezien ook de naam van Lucas Bergvall onlangs aan PSV werd gelinkt.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.