Nieuws

Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - Feyenoord uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Heracles Almelo - Feyenoord uitgezonden?

15-12-2023 12:35

Feyenoord sluit het Eredivisie-jaar komende zondag af met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

De Rotterdammers kunnen terugkijken op een uitstekend 2023. De ploeg van Arne Slot werd in mei voor het eerst sinds zes jaar weer landskampioen en kwalificeerde zich daarmee voor de groepsfase van de Champions League. Met Santiago Gimenez heeft het bovendien een spits in huis die in het afgelopen kalenderjaar de ene na de andere goal achtereen reeg.

Feyenoord verloor dit seizoen pas twee keer in de Eredivisie, maar de prestaties van concurrent PSV overtreffen alles. De Eindhovenaren zijn koploper en hebben een voorsprong van maar liefst tien punten op Feyenoord. Een zege op Heracles, dat veertiende staat en deze week trainer John Lammers de laan uitstuurde, kan ervoor zorgen dat de spelers enigszins met hun voetjes omhoog kunnen gaan kijken naar AZ – PSV. Uiteraard zullen zij dan hopen dat laatstgenoemde punten laat liggen, zodat het gat voor het eind van 2023 nog enigszins wordt verkleind.

Heracles Almelo - Feyenoord live op tv

Heracles Almelo – Feyenoord begint zondag 17 december om 14.30 uur in het Erve Asito Stadion. De wedstrijd zal vanaf dat tijdstip live te volgen zijn op ESPN 3. VoetbalNieuws zal via Langs de Lijn tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.