Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Eredivisie-duel Ajax - PEC Zwolle uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Eredivisie-duel Ajax - PEC Zwolle uitgezonden?

15-12-2023 11:00

Ajax sluit een bewogen Eredivisie-jaar komende zondag af met de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Hoe laat begint dit duel en waar is het live te volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda!

De Amsterdammers zullen ongetwijfeld niet vrolijk terugkijken op 2023. Zo versleten ze gedurende het kalenderjaar maar liefst vier trainers, eindigde de ploeg in het seizoen 2022/2023 op de derde plaats en stond het medio november zelfs even helemaal onderaan. Onder John van 't Schip is de lijn omhoog inmiddels weer ingezet. Sinds zijn aanstelling verloor Ajax nog geen enkel competitieduel en is het weer terug te vinden op plek vijf.

Overigens zal Van 't Schip vanwege de bruiloft van zijn zoon in Australië niet op de bank plaatsnemen tegen PEC. Assistent Michael Valkanis neemt zondag en de donderdag daarop de honneurs waar, als Ajax in de beker speelt tegen de amateurs van Hercules. Tegenstander PEC promoveerde vorig seizoen vanuit de Keuken Kampioen Divisie en staat elfde. De Blauwvingers wisten nog nooit te winnen in de Johan Cruijff ArenA en gaan dus voor een primeur.

Ajax - PEC Zwolle live kijken

Ajax – PEC Zwolle begint zondag 17 december om 16.45 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 2.