Nieuws

Inter Miami bevestigt oefenduel: Last Dance tussen Messi en Ronaldo op komst

Inter Miami bevestigt oefenduel: Last Dance tussen Messi en Ronaldo op komst

12-12-2023 07:52

Inter Miami neemt het komend jaar in ene oefenduel op tegen Al Nassr en Al Hilal in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hierdoor staat er een nieuwe ontmoeting op het programma tussen sterren Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

Op 1 februari zullen Messi en Ronaldo gaan treffen als beide ploegen het tegen elkaar op gaan nemen. Al enige tijd hingen de geruchten in de lucht, maar de ploeg uit de Major League Soccer heeft het nieuws bevestigt. Zowel commercieel als voor de fans zal het een duel zijn om naar uit te kijken. Messi en Ronaldo domineerden jaren de Europese velden en zullen elkaar nu wellicht voor de laatste keer gaan kruisen.

Enkele dagen eerder staat in de Riyadh Season Cup het duel tussen Inter Miami en Al Hilal op het programma. Dan zal Messi het dus op gaan nemen tegen de ploeg van Neymar, mits hij dan were hersteld is van een zware knieblessure. 'Deze wedstrijden zullen interessante tests opleveren voor ons team, waar we profijt van zullen hebben als we een nieuw seizoen naderen. We zijn blij dat onze groep de kans krijgt om het op te nemen tegen teams van de kwaliteit van Al Hilal en Al Nassr', stelt de club.

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.