Nieuws

Van der Vaart ziet PSV-middenvelder uitblinken: 'Dan de allerbeste in Nederland'

Van der Vaart ziet PSV-middenvelder uitblinken: 'Dan de allerbeste in Nederland'

27-11-2023 09:03

Het spel van Joey Veerman in het shirt van PSV maakt veel indruk op Rafael van der Vaart. De analist steekt bij de NOS de loftrompet voor de Oranje-international, die met zijn spel zoals tegen FC Twente 'de allerbeste in heel Nederland' is.

Van der Vaart ziet Veerman opbloeien. "Je ziet ook dat Peter Bosz probeert hem in zijn kracht te laten komen. En alles wat hij niet heeft nemen ze op de koop toe. Veerman kan gewoon heerlijk voetballen", meent de oud-middenvelder. "Als hij aan het passen komt, dan is hij de allerbeste in heel Nederland." PSV maakt in zijn geheel ook een sterke indruk op Van der Vaart. De ploeg heeft onder Bosz in dertien wedstrijden nog geen punt gemorst. "Ik denk dat dit wel een kampioensploeg is. In Nederland zijn er gewoon te weinig ploegen waar PSV nog punten tegen gaat verspelen. Volgende week is echt cruciaal. Als ze die winnen is het wel klaar", doelend op de kraker tegen Feyenoord van aankomende zondag.

In de Eredivisie gaat veerman met zeven assists gedeeld aan kop in het klassement, waar zijn totale teller dit seizoen na 22 wedstrijden op vijf doelpunten en tien assists staat.