Nieuws

Waar wordt het oefenduel PSV-Schalke 04 uitgezonden en hoe laat begint het?

Waar wordt het oefenduel PSV-Schalke 04 uitgezonden en hoe laat begint het?

15 november - 07:20

PSV neemt het woensdag in een oefenwedstrijd op tegen het Duitse Schalke 04. Waar en hoe laat wordt het duel uitgezonden? VoetbalNieuws geeft meer informatie.  

Peter Bosz kan niet beschikken over Jerdy Schouten, Joey Veerman, Walter Benítez, Johan Bakayoko, Sergiño Dest, Ricardo Pepi, Malik Tillman en Ismael Saibari door interlandverplichtingen. Volgens de het Eindhovens Dagblad lijken spelers als Yorbe Vertessen, Joël Drommel en Shurandy Sambo op speelminuten te mogen rekenen tegen Schalke. Ook de veelbesproken Mauro Júnior en Armando Obispo kunnen werken aan hun fitheid.

André Ramalho zal naar alle waarschijnlijkheid rust krijgen vanwege lichte fysieke klachten die hij overhield aan het duel met PEC Zwolle. De wedstrijd tegen Schalke, de huidige nummer zestien van de 2. Bundesliga, betekent een weerzien met oud-PSV'er Timo Baumgartl. De verdediger vertrok afgelopen zomer richting Gelsenkirchen. 

Waar en hoe laat wordt PSV tegen Schalke 04 uitgezonden op TV? 

Het duel tussen PSV en Schalke 04 begint om 14.00 uur. Via de kanalen van PSV, zoals Youtoube, is de wedstrijd te volgen via een livestream. Ook op PSV.nl zal er worden gelivestreamd. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!