Transfernieuws

'Arsenal pakt door en legt een bod neer voor eerste van de twee Brazilianen'

'Arsenal pakt door en legt een bod neer voor eerste van de twee Brazilianen'

21-06-2022 23:57 Laatste update: 22-06-2022 00:26

Arsenal heeft zich officieel gemeld bij Leeds United. The Gunners doen er alles aan om Raphinha op te halen, meldt The Athletic. Er zou zelfs een akkoord in kunnen zitten.

Het eerste bod is weliswaar afgewimpeld, maar Arsenal gaat een verbeterde aanbieding doen. De Engelse grootmacht wil flink gas geven, aangezien ook FC Barcelona op de eerste rij zit voor de Braziliaan. Voor de Catalanen zal de klus wat lastiger worden, aangezien het bekend is dat er de nodige financiële problemen zijn. Hoe hoog het bod precies is geweest, is niet bekend.

De 25-jarige vleugelaanvaller heeft zich goed gemanifesteerd de afgelopen twee seizoenen. In zijn eerste jaar in de Premier League kwam hij in dertig wedstrijden tot zes goals en negen assists. Het afgelopen jaar deed hij het zelfs nog beter met elf goals en drie assists in 35 wedstrijden. Het contract van Raphinha loopt nog tot 2024. Hij zou de tweede aanwinst van Arsenal worden, nadat het vandaag Fabio Vieira presenteerde. Ook wil het Gabriel Jesus graag contracteren, hij moet de tweede Braziliaan worden die de overstap maakt naar het Emirates Stadium.