Nieuws

Liverpool gaat langer door met routinier: 'Gevoel dat ik nog bijdrage kan leveren'

Liverpool gaat langer door met routinier: 'Gevoel dat ik nog bijdrage kan leveren'

06-06-2022 15:51 Laatste update: 15:55

James Milner heeft zijn aflopende contract bij Liverpool verlengt met een jaar. De 36-jarige routinier kon de overstap maken naar andere Premier League-clubs en stond ook in de belangstelling van clubs uit de Verenigde Staten.

The Athletic meldt dat Milner een stuk minder gaat verdienen dan voorheen. De middenvelder heeft het allemaal over voor een langer verblijd op Anfield, waar hij het vertrouwen krijgt van manager Jürgen Klopp.

Milner speelde ondanks zijn leeftijd veel duels in het afgelopen seizoen. In totaal kwam hij uit op 39 officiële wedstrijden waarvan veertien vanaf de aftrap. "Ik ben heel blij om nog een seizoen te blijven", reageert de ervaren middenvelder op zijn verlenging. "Cruciaal was het gevoel dat ik nog een bijdrage kan leveren aan het team. De baas heeft duidelijk gemaakt hoe hij over me denkt en dat was belangrijk voor me."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!