Veerman krijgt nieuwe kans bij Heerenveen: 'Het was een goed gesprek'

Veerman krijgt nieuwe kans bij Heerenveen: 'Het was een goed gesprek'

26 oktober - 16:43
Eredivisie 0 Reacties

Henk Veerman staat woensdag in de bekerwedstrijd van sc Heerenveen tegen de amateurs van AFC weer in de basis. De dertigjarige spits voerde een verzoeningsgesprek met trainer Johnny Jansen.

Jansen verraste afgelopen weekend door Veerman te passeren voor het uitduel met FC Utrecht. De ruis op de lijn is nu weggenomen. "We hebben samen een aantal beelden bekeken en besproken wat we van hem verwachten", wordt Jansen geciteerd door Nu.nl. "Het was een goed gesprek over de inhoud van het voetballen."

Veerman, clubtopscorer met vijf goals, was na de wedstrijd tegen Utrecht niet te spreken over zijn reserverol. "Sorry dat ik het zeg, maar het is gewoon kut dat je niet speelt en hoort dat je te weinig doet", zei hij tegen ESPN. "Het is enorm zuur. Het mag duidelijk zijn dat ik er niet blij mee ben."

Heerenveen verloor vier van de laatste vijf competitiewedstrijden en is afgezakt naar de negende plaats in de Eredivisie. Woensdag om 20.00 uur trappen de Friezen af tegen AFC op sportpark Goed Genoeg. Inzet is een plek in de tweede ronde van de KNVB Beker.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie