Breaking news

Opstelling PSV bekend: Bosz kiest voor veelzijdige verdediger als vervanger Dest

Opstelling PSV bekend: Bosz kiest voor veelzijdige verdediger als vervanger Dest

25 april - 17:29 Laatste update: 17:41
2

Peter Bosz heeft zijn basisopstelling voor de mogelijke kampioenswedstrijd van PSV bekendgemaakt. De oefenmeester moest een geschikte vervanger voor de geblesseerde Sergiño Dest aanwijzen en dat lijkt het te zijn gelukt. VoetbalNieuws neemt de opstelling van de Eindhovenaren voor het bezoek aan sc Heerenveen met je door!

Onder leiding van Bosz heeft PSV een sterke formatie klaarstaan, hoewel Noa Lang en Sergiño Dest nog door zware blessures ontbreken. Walter Benítez verdedigt zoals gewoonlijk het doel, terwijl Mauro de plek van de geblesseerde Dest als linksback inneemt. In het centrum van de verdediging staan André Ramalho en Olivier Boscagli, met Jordan Teze als rechtsback.

Op het middenveld is er plek voor Guus Til als de nummer tien, die wordt geflankeerd door Joey Veerman en Jerdy Schouten. In de aanvalslinie blijft Malik Tillman de optie op rechtsbuiten, die samen met Johan Bakayoko en Luuk de Jong voor de doelpunten moet zorgen.

De volledige opstelling van PSV: Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong en Tillman

Mis niks van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en PSV in de liveblog van VoetbalNieuws!