Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet één wijziging doorvoeren

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip moet één wijziging doorvoeren

5 mei - 10:32 Laatste update: 08:05

John van 't Schip hoeft niet veel te sleutelen aan de opstelling van Ajax tegen FC Volendam. Brian Brobbey is wel weer fit en zal ook meteen in de basis spelen. Verder keren er nog twee sterkhouders terug, waarvan één de vervanger is van Steven Bergwijn.

Tegen Excelsior in eigen huis speelde Ajax voor de tweede keer dit seizoen gelijk tegen de Rotterdammers. Het werd uiteindelijk 2-2, maar Steven Bergwijn werd wel van het veld gestuurd met een directe rode kaart. Het was aan Van 't Schip om een vervanger voor zijn aanvoerder aan te wijzen, maar ver hoefde hij niet zoeken. Steven Berghuis is samen met Jordan Henderson eindelijk weer fit verklaard en de aanvaller zal Bergwijn vervangen.

Verder leek het erop dat de Amsterdammers Brobbey voor een lange tijd moesten missen. De spits ging tegen Excelsior naar de kant met een blessure, maar tijdens de vrije week van Ajax is hij toch herstelt. Daarom zal hij ook gewoon starten tegen FC Volendam. Verder zal Van 't Schip vasthouden aan dezelfde namen als tegen Excelsior. Ajax zal wederom aantreden in een 4-3-3 opstelling.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Van den Boomen, Mannsverk; Berghuis, Taylor, Godts; Brobbey