Nieuws

Tegen deze tegenstander zal Feyenoord het seizoen 2024/2025 starten

Tegen deze tegenstander zal Feyenoord het seizoen 2024/2025 starten

4 mei - 10:35

Feyenoord zal komend seizoen zoals gebruikelijk het seizoen starten met een oefenwedstrijd in De Kuip. Net als vorig seizoen is daarvoor een buitenlandse tegenstander gestrikt. Tegen wie zal Feyenoord het seizoen openen? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Voor Feyenoord is het gebruikelijk om het seizoen te starten met een oefenwedstrijd in De Kuip. Vorig seizoen was Villarreal daarin de tegenstander. Op 27 juli werd het 1-1 door doelpunten van Alireza Jahanbakhsh en Étienne Capoue. Verder was ook al duidelijk dat naast de eerste oefenwedstrijd Cercle Brugge, FC Dordrecht en SL Benfica op het programma staan. 

Tegen wie zal Feyenoord het seizoen openen?

AS Monaco zal naar Rotterdam afreizen voor de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De ploeg van Adi Hütter staat momenteel tweede in de Ligue 1 en verloren afgelopen weekend op bezoek bij Olympique Lyon. Daardoor werd PSG wederom kampioen, maar Monaco maakt wel een goede kans volgend seizoen Champions League te spelen. De beiden ploegen speelde officieel twee keer tegen elkaar. In de halve finale van de Europa Cup ll van 1992 werd het in Frankrijk 1-1 en in Rotterdam 2-2. Daarmee behaalde AS Monaco de finale en was Feyenoord uitgeschakeld.