Transfernieuws

'Club uit Saudi-Arabië wil José Mourinho aantrekken als nieuwe hoofdtrainer'

'Club uit Saudi-Arabië wil José Mourinho aantrekken als nieuwe hoofdtrainer'

4 mei - 17:08

Al-Qadsiah, een club uit Saudi-Arabië, wil José Mourinho aantrekken als nieuwe hoofdtrainer. De ervaren coach wordt al door twee andere clubs begeerd, maar Al-Qadsiah wil de concurrentie aangaan met hun rivalen in de hoogste divisie. Dat meldt talkSPORT.

Mourinho is beschikbaar sinds zijn vertrek bij AS Roma in januari en heeft naar verluidt veel opties. Naast interesse van topclubs in Europa wordt hij ook gelinkt aan internationale teams, maar het sterkste aanbod lijkt uit Saudi-Arabië te komen.

Mourinho werd onlangs gezien bij de Grand Prix van Saudi-Arabië, waar hij de voorzitter van Newcastle United, Yasir Al-Rumayyan, ontmoette. Al-Qadsiah, eigendom van het oliebedrijf Aramco, is nu ook geïnteresseerd. Al-Qadsiah staat op het punt te promoveren naar de Pro League en wil Mourinho voor hun ambitieuze plannen aantrekken​​.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!