Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Eindhovenaren gaan kampioensduel in met één vraagteken

Vermoedelijke opstelling PSV: Eindhovenaren gaan kampioensduel in met één vraagteken

5 mei - 07:30 Laatste update: 10:13

PSV speelt zondagmiddag de Kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren zullen sterk voor de dag willen komen om na de wedstrijd een feestje te vieren met de supporters. VoetbalNieuws vertelt je de verwachtte elf namen voor de wedstrijd van 12.15 uur.

Het moet een feestweekend worden voor PSV. Noa Lang, Sergino Dest en Isaac Babadi zullen op de tribune zitten, maar verder beschikt Peter Bosz over een fitte selectie in de kampioenswedstrijd tegen Sparta. Om maandag op de platte kar te staan, moet er wel eerst een punt worden gepakt tegen de Rotterdammers.

Bosz zal in het kampioensduel kiezen voor zijn sterkste elf namen. De Afgelopen weken besloot de trainer weinig te wisselen waardoor er slechts één vraagteken in het elftal staat. Achterin zullen we de bekende namen gaan zien. Jordan Teze, Olivier Boscagli en André Ramalho zullen aan de aftrap verschijnen. Door de blessure van Dest, zal ook Mauro Jr. in de basis staan.

Op het middenveld zullen Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til hun opwachting maken. Voorin vinden we het enige vraagteken. Johan Bakayoko en Luuk de Jong zijn zekerheden, maar of Bosz kiest voor Malik Tillman of Hirving Lozano is nog onduidelijk. Naar verwachting zal de oefenmeester kiezen voor de in vorm stekende Amerikaan die tegen SC Heerenveen nog zeer belangrijk was met twee doelpunten.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro Jr.; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!