Nieuws

'Slot wil naast Hulshoff graag nóg een staflid meenemen naar Liverpool'

'Slot wil naast Hulshoff graag nóg een staflid meenemen naar Liverpool'

25 april - 11:52

Liverpool staat op het punt om niet alleen Feyenoord-trainer Arne Slot en assistent Sipke Hulshoff over te nemen, maar ook een derde belangrijk lid van de Rotterdamse staf. Ruben Peeters, momenteel Head of Performance bij Feyenoord, lijkt de volgende te zijn die de overstap maakt naar de Premier League, zo meldt De Telegraaf.

Na het vertrek van Jürgen Klopp bij Liverpool en de reorganisatie van zijn 'Team Klopp', is Liverpool actief bezig met het herstructureren van de technische staf. Slot, die naar verluidt aan de slag zal gaan als nieuwe hoofdcoach van Liverpool, is blijkbaar van plan om een deel van zijn huidige team mee te nemen naar Engeland. Dit nieuws volgt op eerdere geruchten over de mogelijke overgang van Slot naar Liverpool, waarbij ook Hulshoff al genoemd werd als onderdeel van de deal.

Peeters, die sinds 2021 bij Feyenoord werkt na een overstap van KRC Genk, wordt gezien als een cruciale schakel in het technische beleid van Slot. Zijn vertrek zou voor Feyenoord een nieuwe uitdaging betekenen om de organisatie weer op orde te krijgen, vooral omdat de club ook spelers moet vervangen na grote transfers.

Ondertussen blijft assistent-trainer John de Wolf wel bij Feyenoord. Hij heeft onlangs zijn contract verlengd en wordt gezien als een belangrijke figuur binnen de clubcultuur. De Wolf heeft bovendien aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven.